Søndagens første film handler om familien Crood som legger ut på deres livs reise da hulen som alltid har beskyttet dem fra farer blir ødelagt.
Farens motto er ”Aldri ikke vær redd!” Tenåringsdatteren Ipp blir imidlertid lei av all trygghetssøkingen, og en dag tvinger hennes opprørske handlinger familien ut på en vandring inn i det ukjente – hvor deres framtidsutsikter blir kraftig endret.
Selv om handlingen er lagt til prehistorisk tid, er de verdivalg og konflikter familien står overfor tidløse.

Den neste filmen er det premierehelg på i Norge og en film mange har venta på; superheltfilmen "Iron Man 3".

Iron Man har en fanskare av dimensjoner allerede, men man kan alltid komme på flere gode grunner til å glede seg!
PEPPER POTTS
Som i de to første filmene står Pepper (Gwyneth Paltrow) stødig ved Tonys side som hans organisator.
HUMOREN
Tony Stark er kjent for sine vittige kommentarer. Han så absolutt ovenpå også i den tredje filmen, og vet å komme med kommentarer i tide og utide. Denne gangen lo vi derimot mest av sikkerhetssjefen Happy (Jon Favreau) som har dilla på Downton Abbey, og av alle ting - skurken, The Mandarin. Vi sier ja takk til flere superhelter med humor!
THE MANDARIN
Terroristen Mandarin er Iron Mans kanskje hittil mest utfordrende fiende. For hvem er han egentlig? For å få has på ham må Tony gå tilbake i tid og nøste opp historier som har påvirket både han selv, og Pepper. Mandarin er spilt av selveste Sir Ben Kingsley på en mesterlig underholdende måte. Han er både genial, gal og full av triks - en absolutt opptur i filmen!
AVSLUTNINGEN
Superheltfilmer skal gjerne avslutte med et brak idet det gode seirer, men "Iron Man 3" tar en om ikke banebrytende, så noe uventet vending mot filmens slutt.