Sørkjosen barnehage

Sørkjosen1.jpg

Sørkjosen barnehage er en kommunal barnehage godkjent for 36 plasser fordelt på to avdelinger: Ole Brumm for 0-3 år, og Ulv for barn i alderen 3-6 år. Den ble åpnet i 1978, og er nå 37 år.

Barnehagen ligger i Bjørklysvingen i Sørkjosen bak Ymber. Den ligger lunt til i boligfelt i rolige og naturskjønne omgivelser, med nærhet til både skog, fjell og fjæra. Det er gangavstand til butikk og flyplass.

E-post: sorkjosen.barnehage@nordreisa.kommune.no

Styrer: Mary Ann Andersen

Telefon: 77588380

Adresse: Sørkjosen barnehage, Bjørklymoen 13, 9152 Sørkjosen

Visjon:

     "Sørkjosen barnehage - et sted for glede, samspill og læring gjennom lek"

Verdier:

Glede: Vi liker barnehagen vår, vi har det artig her.

Vennskap: Vi skal ha noen å være sammen med, og skape gode opplevelser.

Friluftsliv: Vi går på tur, og skaper tilhørighet til nærmiljøet vårt.

Unik: Barn er som snøkrystaller – hver og en er unik.

Satsingsområdet vårt for 2015/2016 er språk og kulturelt mangfold. Sørkjosen barnehage har stor fokus på ”utetid”, og turer i nærmiljøet. Begge avdelinger har fast turdag i uka.

Vi lærer av hverandre, ved å være sammen. Vi arbeider for at du skal ha det best mulig, vi skaper gode opplevelse sammen med deg, vi skal alle involveres i et godt samspill og felleskap i Sørkjosen barnehage. Vi som personal er opptatt av deg, vi ser deg, og vi strekker oss etter visjonen, som er vår ledestjerne.

Vi er opptatt av at du skal oppleve gode øyeblikk i vår barnehage, disse oppstår når du tør noe du ikke turte i går, når du er nysgjerrig og engasjert, når du viser spontan glede, når du mestrer, når du har det artig/morsomt, når du har fått deg en ny venn, når du deler din hemmelighet med andre, når du undrer deg, når du har lært noe nytt, når du blir møtt av et varmt og godt smil, når vi ser gnisten i dine øyne, når du og personalet er tonet inn på hverandre.

Sørkjosen.jpg

Web levert av CustomPublish AS