Ugleprisen 2012

Kriteriene for Ugleprisen, som deles ut i Nordreisa kommune hvert år, er: 
- ansatte som gjennom sitt arbeid, deltagelse og positive støtte har bidratt til at kommunen er blitt enda bedre når det gjelder kompetanse, utvikling og service. Medlemskap kan også gis til personer som har satt kommunen i spesielt positivt medialys.

Vinneren får ett diplom og et jakkemerke som synlig bevis for sin viktige rolle i kommunen – og diplomet bør plasseres godt synlig. Jakkemerket er naturlig nok er ei ugle.  Ifølge gresk mytologi satt ei ugle på skulderen til en vis og klok gudinne. På denne måten ble klokskapen og visdommen overført til uglen. Vi kan derfor si at Ugla symboliserer kompetanse,  klokskap og visdom.

I fjor var vinneren kommunelege gjennom mange år Ragnvald Emberland.

Vinneren for 2012 er kåret av fjorårsvinner Ragnvald Emberland og konstituert rådmann Christin Andersen.

Ugleprisen for 2012 hadde som i fjor flere gode kandidater, men en kandidat har pekt seg ut.
Vinneren for 2012 er enda en av mange hverdagshelter i kommunen. Personen er svært kunnskapsrik på sitt fagfelt og har i mange år stått på og vært talsperson for mange brukere med behov for tverrfaglige tjenester. Personen er engasjert og motiverer tverrfaglig, til å stå på for unge og familier i Nordreisa kommune. Personen er hjelpsom, omsorgsfull og tar seg tid til hver enkelt, både brukere i vanskelige situasjoner og kollegaer.  

Jeg har derfor den glede å kunngjøre at Ugleprisen for 2012 går til Elin Vangen.

 
Anne-Marie Gaino
Rådmann