Vi har allerede mange navn på listen, men vi trenger flere voksne vakter som kan være med på å bidra til at arrangementet går på skinner og at ungdommene kan være trygg denne kvelden. Dette er et rusfritt alternativ for ungdom på en kveld som tradisjonelt har vært en debutkveld for ungdommens bekjentskap med rus. Vårt mål er at arrangementet skal trekke mer en rus og at ungdommen skal få en happening!

Vi antar det kan komme ca 350 ungdommer i hallen og vi trenger derfor om lag 25 voksne vakter på hver økt for å ivareta ungdommens sikkerhet. Vi kan faktisk ikke arrangere uten at dere stiller opp, så derfor gir vi allerede nå en stor takk til alle dere som stiller opp.

Arrangementet starter kl 21 og avsluttes kl 01. Vaktøktene er delt i to og vaktskifte er kl 24. Info vil bli gitt i forkant av øktstart i kantina så derfor er det viktig at alle møter presis for fellesinformasjon. Ta med en refleksvest og godt med klær (det er alltid kaldt ute). Kantina er voksensone hvor man kan varme seg. Her har også Norsk folkehjelp base i tilfelle noen trenger førstehjelp.

Arbeidsoppgavene til vaktene er:
1. økt fra kl 20.30 – 24: Selge billetter i gangen og være ute på parkeringsplassen når bussene kommer fra nabokommunene, kontrollere billetter, ta stikkprøver på promillekontroll, samt ta vaktrunder rundt og inne i bygget. Rydde ute underveis. Vi må også ha vakter ved scenen og ved garderobene.
2. økt fra kl 23.30 – ca kl 02: Kontrollere billetter, ta stikkprøver på promillekontroll, samt ta vaktrunder rundt og inne i bygget. Være til stede inne å sjekke at alt går greit for seg. Være ute på parkeringsplassen når bussene drar, avgang er kl 01.15. Alle må hjelpe til å rydde ute og inne (kantine og gang/do skal brukes 17. mai). Og hallen skal ryddes om natta. Utstyret som DJ har med, samt scene, skal ut. Det går rimelig fort unna med mye folk og med mange nok til stede er vi antakelig ferdig ca kl 02.

Hvis du kan stille, send en mail til may.halonen@nordreisa.kommune.no eller en SMS til 97784927 seinest 8. mai.

  • Si fra om hvem du er og om du stiller på 1. eller 2. økt (eller evt hele kvelden).
  • Legg ved mob nr hvis du sende mail.
  • Alle vil få bekreftelse på SMS seinest 13. mai.

Hilsen ungdomsrådet i Nordreisa

PS: Dere synes kanskje kl 2 på natta er litt seint? 17.mai-toget starter ikke før kl 12 så dere kan sove maaaange timer hvis dere ikke har småbarn som vekker dere kl 6. 
Og det er et helt år til neste gang…