Nordreisa kommune som tiltakshaver, inviterer med dette interesserte entreprenører til åpen anbudskonkurranse for oppføring av nytt tilbygg til Storslett skole, ombygging og renovering deler av eksisterende bygningsmasse og riving av to eksisterende fløyer. Oppdraget skal gjennomføres med delte entrepriser.

Det nye tilbygget er i 1 etg. med en bebygd grunnflate på ca. 900m2, og skal primært benyttes for undervisningsformål med tilhørende fasiliteter.

Bygningsmasse for ombygging og renovering er i to etg. med en bebygd grunnflate på ca. 370m2, og skal benyttes til kontorer, møterom, tekniske rom og priveter. Det skal installeres nye tekniske anlegg i fløy som ombygges og renoveres. Bygningsmassen skal sprinkles. Fløyer som skal rives har et samlet bebygd areal på ca. 600m2, og skal rives i sin helhet.

Oppdraget er delt i følgende entrepriser:
E1: Bygningsmessige arbeider
E2: Rør- og sanitæranlegg.
E3: Luftbehandlingsanlegg
E4: Elektrotekniske anlegg og alarm-/ledesystem

For samtlige entrepriser stilles det krav til at entreprenør har godkjennelse i tiltaksklasse 2 etter GOF-forskriften for utførelse og kontroll av sitt fagområde.

Anbudsdokumenter utleveres mot et depositum på kr. 1000,- for hvert fag i krysset sjekk utstedt på Nordreisa kommune. Depositumet returneres til de anbydere som leverer rettidig anbud.

Påmelding vedlagt krysset sjekk, og tydelig merket med det fagområde som er relevant for entreprenør, sendes til:

  • Entreprise E1: Pro-Nor AS, Postboks 297, 9483 Harstad.
  • Entreprise E2 og E3: Ing. Harald Josefsen AS, Postboks 98, 9481 Harstad
  • Entreprise E4: Ing. Kjell A. Nilsen, Postboks 357, 9484 Harstad

    Påmelding skal være mottaker i hende senest: 15.04.2007.

    For øvrig henvises til elektronisk kunngjøring på ”Doffin”.