Barnebokforum arrangeres av IBBY Norge, en frivillig organisasjon som har som mål å spre kunnskap om god barne- og ungdomslitteratur. Den ble stiftet i 1956 og er den norske seksjonen av International Board on Books for Young people (IBBY).

Hvert år reiser erfarne foredragsholdere land og strand rundt i Norge og presenterer og kommenterer årets barne- og ungdomslittertur. Målgruppa er alle ansatte i skoler, barnehager, skolebiliotekansvarlige og bibliotek. Vi oppfordrer derfor alle til å benytte denne anledningen til å gjøre seg kjent med årets barne- og ungdomsbøker!

I en tid hvor leseferdigheten blant barn og ungdom svekkes, vet vi det er viktig for læringsprosessen å lese mye. Som formidlere har man et ansvar å gi de rette anbefalingene til barn og ungdom slik at leselysten øker. Barnebokforum er en presentasjon av barne- og ungdomslitteratur som kan være til god help i arbeidet med lesestimulering.

Programmet for Barnebokforum i Nordreisa se her. Man behøver ikke delta på hele dagen. Det er mulighet til å ”shoppe” hvilke seminar man vil delta på, eks. barnehageansatte er det mest aktuelt å delta på presentasjonen av årets billedbøker og barnebøker (de to første foredragene). For lærere på ungdomstrinnet siste seminar på dagen.

Deltakeravgift er kr 200. Dersom man ønsker lunsj kommer det i tillegg kr 70.

For lærere dekker Regionkontoret i Nord-Troms alle utgifter (påmeldingsavgift + lunsj).
Bindende påmelding til Nordreisa bibliotek – tlf 77 77 05 55 eller e-post: bibliotek@nordreisa.kommune.no