Betal regningene enklere fra oss og bli med i trekningen om en IPAD når du registrerer deg for eFaktura

Nå kan det bli lønnsomt for deg å betale dine regninger med eFaktura. Inngår du eFakturaavtale i perioden 1.juli til 31.desember 2017 blir du med i trekningen av en IPAD. Kombiner med avtalegiro og fakturaen vil bli automatisk belastet i din nettbank. Det er STOR vinnersjanse.

efaktura avtalefaktura oppfordring

Velg eFaktura og/eller AvtaleGiro på for eksempelvis SFO, barnehage, eiendomsskatt, feiertjenester eller vann/avløp

AvtaleGiro og eFaktura får regningen betalt på litt ulike måter

Velger du eFaktura får du en elektronisk faktura rett inn i nettbanken, alt du trenger å gjøre er å godkjenne med ett klikk så er regningen betalt. Du slipper å taste lange KID- og kontonummer!

AvtaleGiro er helautomatisk. Det vi si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato. Null KID, null fakturagebyr, null inkassovarsler. Du beholder full oversikt og kontroll over regningene dine selv om AvtaleGiro trekkene gjøres av banken, da du blir varslet minst 7 dager før trekket skjer.

Med eFaktura og AvtaleGiro har du fortsatt full kontroll over regningene dine, og du avgjør selv forfallsdato, beløp og hvilken konto pengene skal trekkes fra. Det er rett og slett den beste løsningen for deg som vil unngå ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Når du betaler neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette eFaktura eller AvtaleGiro. Ved å takke ja, opprettes avtalen, og neste regning vil sendes elektronisk rett i nettbank og ikke i posten.

Når du inngår AvtaleGiro bør du være obs på at du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivert.

Har du ikke nettbank, ta kontakt med din bank for å opprette AvtaleGiro.

Kombinasjon av eFaktura og AvtaleGiro

Ved å kombinere AvtaleGiro og eFaktura blir regningene dine fortsatt betalt automatisk på forfallsdato, men varsel blir sendt som eFaktura rett inn i nettbanken din. Du blir varslet minst 7 dager før trekket skjer på konto.


Med vennlig hilsen Nordreisa kommune

Web levert av CustomPublish AS