Barneskoledelen av Storslett skole er i dag av en svært dårlig forfatning og bærer tydelig preg av tidens tann. Storslett skole har dette skoleåret 264 elever, av disse 16 elever med særlig store behov. Disse behovene gjør seg gjeldende i form av behov for ekstra romfasiliteter og hjelpemidler. Med disse elevene følger også ekstra spesialpedagoger og assistenter. Kommende skoleår har vi 16 assistenter tilsatt ved Storslett skole.

Under byggeperioden må vi omorganiserere en god del og gammelbygget må stenges. Grupperom, klasserom i 2.etasje, toaletter og kontorer kan ikke brukes i byggeperioden. Utearealer for barneskolen berøres også. Vi er spente på hvordan vi skal komme oss igjennom kommende skoleår og tiden fram til bygget står ferdig 1. februar 2009.

Alle elevene, spesielt de på mellomtrinnet, og personell vil måtte påregne ulemper i denne tiden. Det vil komme mange provisoriske løsninger og flyttinger vil måtte gjøres. Vi mener at vi skal greie å huse alle her på skolen under bygginga.

På sikt vil all annen bygningsmasse, av gammel dato på skolen, bortsett fra ungdomsskoledelen rives. Det første som rives vil være den gamle skolekjøkken- og formingsavdelinga mot svømmehallen. Mange av rommene som rives er i dag muggsoppangrepet og ikke i bruk som undervisningsrom. Ungdomsskolen og administrasjonsdelen ligger inn under byggetrinn 3.

Byggetrinn 2 har en kostnadsramme på 34 millioner kroner.

Kontaktpersoner:
Ottar Remmen, Storslett skole, tlf 77770010
Roy Johnsen, Teknisk etat, tlf 77770757