Halti kulturscene

På Halti kulturscene tilbys opplevelser for alle. Dette er en flerbrukssal som benyttes til konserter, teater, film, møter, konferanser, offisielle hendelser og alt mulig annet. Salen har 180 seter i amfi - men det er også mulig å benytte salen uten amfi.

Teknisk utstyr av høy kvalitet og flotte sceneforhold gjør Halti kulturscene til en attraktiv arena både for artister/utøvere og publikum.

Halti kulturscene var også en av de første i landet til å være helt uten konvensjonelle scenelys. Samtlige lyskastere er av typen LED, noe som gjør at de bruker lite strøm og utvikler lite varme.

Hold deg oppdatert på hva som skjer på Halti kulturscenen med å følge Facebooksiden. Se også www.haltikultur.no

For booking av Halti kulturscene eller spørsmål, kontakt Jørn Holm
jorn.holm@nordreisa.kommune.no eller tlf 41 70 61 10
​Leiepriser finnes i den kommunale prislisten

Forhåndskjøpe billetter

Slik kjøper du billetter til Halti kulturscene

Det er flere måter å skaffe seg billett til en kinovisning. Man kan selvfølgelig kjøpe billetten i kiosken før forestillingen starter, men ønsker du å sikre deg et spesielt sete i salen er det lurt å være tidlig ute med å kjøpe billetten via nett eller mobil.

Kjøp via nett:
Gå inn på www.haltikultur.no

Her kjøper du din billett og velger sete. Hvis du ønsker det, kan du skrive ut billetten hjemme og vi skanner denne i døren. 
Betales med VISA, Mastercard, Vipps eller gavekort.

Kjøp via mobil:
Last ned appen "eBillett" gratis til din iPhone eller Android-telefon. Sett "Halti" som sted.
​Her vil du finne oppdatert program og muligheten til å kjøpe papirløse billetter til både kino og kulturforestillinger.

Når du da skal inn i kinosalen, finner du bare frem den QR-koden du mottar i appen. Denne skanner vi i døra og du kan ta plass på det setet du har valgt.
Betales med VISA, Mastercard, Vipps eller gavekort.

Kjøp via kasse:
Det er naturligvis også mulig å kjøpe billetter i kiosken før forestillingen starter. Vi aksepterer både kort, kontant og gavekort (ikke Vipps).

 

Web levert av CustomPublish AS