Erfaringsmessig er ofte oppstarten av undervisningen noe uoversiktelig. Timeplaner skal tilpasses og øvingsrom fordeles. Dette faller da heller ikke helt på plass før eventuelle utmeldinger/timeendringer er registrert. Derfor er kontakten mellom lærer og elev/foresatte viktig slik at eleven får best mulig tilpasset sin undervisning og at misforståelser kan unngås.

Instrumentundervisningen vil i løpet av uke 35 være i gang som normalt. Skulle det fremdeles være noen som har spørsmål som gjelder egen undervisning er det best å ta direkte kontakt med den aktuelle lærer.

• Geir-Ove Mortensen, tlf 90471414
• Øystein Bolstad, tlf 92451950
• Evgeny Lambrinov, tlf 95249678


Vi ønsker å gjøre kulturskolen mer synlig i lokalmiljøet og vi setter pris tilbakemeldinger fra elever og foresatte. Vi vil derfor i år prøve ut muligheten for flere arenaer der elever i kulturskolen får vist seg fram. Dette betyr for eksempel at noen elever sammen med sin lærer kan holde små huskonserter på ulike steder i kommunen.

Kunstfagundervisningen er startet, og her er gruppene fulle. Dersom det her skjer endringer vil elever på reserveplasser bli kontaktet.

Når det gjelder dans satser vi også i år på åtte- ukers kurs med oppstart i løpet av oktober. Det vil også bli et kurs i vårsemesteret. Elever som har søknad inne hos oss vil få nærmere beskjed om oppstart. Vi ønsker også flere elever på ungdomstrinnet til å søke dette tilbudet.

Vi har videre planer om å kunne utvide vårt tilbud i kulturskolen med et tilbud med sangpedagog. Hvordan dette skal organiseres er ikke avklart, men tilbudet vil være avhengig av en viss mengde søkere for at det skal la seg gjennomføre. Tilbudet vil bli annonsert nærmere.

Når det gjelder fritidstilbudet på Ungdommens Hus er dette for tiden litt redusert. Dette skyldes i hovedsak bygging av et lydstudio i andre etasje samt litt renovering utvendig. Vi tar sikte på at dette vil være ferdig i løpet av høsten. Vi skal når dette arbeidet er ferdigstilt få gang drift som normalt. I tillegg ønsker vi å utvide bruken av huset. I denne forbindelsen planlegges det å starte opp kortvarige kurs, blant annet innenfor kunst og håndverk og film. Vi ønsker at flere jenter involverer seg på huset og en del kurs/aktiviteter vil bli tilrettelagt for dette. Mer om dette kommer på vår hjemmeside og vil også bli annonsert. Vi jobber også med å få ferdig en aktivitetsplan for huset. Følg med, følg med!


Med hilsen
Roger Aronsen
Kulturleder/kulturskolerektor
Direkte innvalg: 77 77 07 67