Kirkebakken barnehage

Kirkebakken barnehage ligger sentralt på Storslett, lokalisert like ved Nordreisa kirke og Moan skole. Barnehagen har med det nær tilgang til skole, sentrum og natur.

Barnehagen er en privat barnehage som eies av Nordreisa Sokn og er tilsluttet Private Barnehagers Landsforbund. Vi er godkjent av Nordreisa kommune som en del av barnehagestrukturen og er med på samordnet opptak.

Barnehagen rommer 4 avdelinger, fordelt på ulike alderstrinn, med 2 småbarnsavdelinger hvor avdeling 4 kan tilrettelegges for 1 – 2 åringer.

Bygget er utstyrt med moderne klimaanlegg og vannbåren varme i gulvene. Vi har egne hvilerom med støydemping, aktivitetsrom og aktivitetsal i 2.etasje med mulighet for fysisk aktivitet og lek. På kalde dager er salen et godt alternativ til lek og aktivitet ute.

To og to avdelinger deler kjøkken, med egne barnetilpasset kjøkken som barna bruker i forbindelse med daglige måltid, matlaging og annen aktivitet.

Barnehagen har et stort uteområde med sykkelveier, fotballbane, disser, grillhytte, sandkasser og et tilpasset terreng for fysisk aktivitet. En del av uteområdet er eventyrskogen som inneholder gangveier, balansestokker, bålplass og gapahuk.

Barnehagen er åpen for alle, og dere er velkommen til å søke plass i vår barnehage.

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Frøydis Ballovarre Steinsvik

Telefon: 970 19 148

E- post: froydis@kirkebakkenbarnehage.no

Hjemmeside: www.kirkebakkenbarnehage.no

Besøksadresse/postadresse: Lundevegen 3, 9151 Storslett

 

Vil du vite mer om Kirkebakken barnehagen?

Kom innom barnehagen for omvisning eller en prat! Du kan også nå oss på telefon, mail, samt finne mer informasjon på vår hjemmeside: www.kirkebakkenbarnehage.no

Web levert av CustomPublish AS