Derfor setter vi litt fokus på andre arrangement og ting som skjer før det og som normalt har kommet i kulturkalenderen.

20.2. Nærmiljøkafé på LHL-huset kl 11 - 14. Tema: Kost ved diabetes v/apoteker Bodil Amundsen. Salg av varm mat, kaffe og kake. Åresalg.

24.2. Fotballoppstart 6-12 år i idrettshallen
Fotballgruppa har oppstart for alle unger mellom 6 og 12 år i idrettshallen. Det kommer oppslag i avisa om klokkeslett for de forskjellige klassene. Foreldre må sette av en halvtime denne dagen for informasjon i kantina mens ungene starter treningen i hallen :) Vel møtt!

24.2. Loppemarked på Storslett samf. hus.
Arr. Reisadalen Montessoriforening

24.2. Kjellercrossen 07 i Kjellerskogen crossbane.
Trening starter kl 11, løp kl 12. Arr. NMK Nordreisa

26.2. Foreningen Norden Nordreisa har Åpent møte på LHL-huset på Høgegga, Storslett, kl 19.30
Tema: ”Tilbakeblikk i Nordområdet” Solovki klosters grusomme historie. Reiseskildring fra Kvitsjøen, i følge med lysbilder v/Ingrid Lønhaug og Jørgen Olsen, Skjervøy. Velkommen til et lærerikt og hyggelig samvær. Ta med interesserte venner og bekjente. Billett kr 50 fra kl 19, inkluderer rikelig og god servering. Loddsalg. Alle er hjertelig velkommen!
Arr. Foreningen Norden Nordreisa

28.2. Bruktbutikken på Møteplassen har siste åpningsdag. Butikken legges ned. Vi vil takke befolkninga i Nordreisa for alt vi har fått for salg helt siden oppstart i desember 1999.

3.3. Loppemarked på Storslett samf. hus. Arr. 10b v/Storslett skole

Les mer på "Hva skjer" på toppmenyen