INSTRUMENTUNDERVISNING
Nordreisa Kulturskole gir undervisning i følgende instrumenter: Piano, orgel/keyboard/synth, gitar og el-bass og. Dersom du velger noen av disse instru¬mentene kreves det at du har eget instrument til å øve på.

I tillegg gir kulturkolen undervisning i korpsinstrumenter som: Fløyte, klarinett, saxofon, kornett/trompet, horn, trombone, baryton/euphonium, tuba og slagverk. Velger du et av disse instrumentene blir du samtidig aspirant til Nordreisa Musikkorps og får leie instrument av korpset.

DANS
Danseundervisningen foregår i grupper tilpasset alder og nivå. Max 15 elever pr. gruppe. Det undervises i basistrinn som danner grunnlag for videre utvikling innen street danc, hip hop, jazzballet, klassisk dans etc, samt kroppsbeherskelse. For de mer viderekommende også komposisjon av dans og koreografi.

TEGNING, FORM OG FARGE
Tegning, form og farge er et tilbud som tar for seg teknikker innen tegning, maling, trearbeider, handverksteknikker og leire. Tilbudet gis til nybegynnere samt mer viderekomne.

ROCKEVERKSTED
Rockeverkstedet er et tilbud til alle som ønsker hjelp til å komme i gang med eget band eller som trenger utstyr å øve på. Tilbudet er organisert på Ungdommen Hus der det finnes godt med instrumenter og forsterkerutstyr.

TIL DEG SOM VIL SØKE
Undervisningen i Kulturskolen gis hovedsakelig på ettermiddag og kveldstid. Der det lar seg gjøre også i skoletiden og i tilknytning til SFO.

Søknadsfristen er satt til 1. juni. Du må søke på eget skjema. Dersom du lurer på noe kan du også ringe på tlf 777 70 700

HVA KOSTER DET?
Elevbetalingen Kulturskolen er kr. 1240 pr. år fordelt med kr. 520 på høsten og kr. 720 på våren. Det gis søskenmoderasjon. Enkelte åtteukers kurs innen tegning, form og farge koster kr. 300 pr. kurs. Danseundervisningen koster kr. 300 pr. semester. Tilbudene er først og fremst til barn og ungdom, men andre kan også søke.