Lyst å gjøre en innsats for friluftslivet i Nordreisa?

Nordreisa kommune og Troms fylkeskommune slår to møter i lag og ønsker alle friluftsinteresserte velkommen til en trivelig kveld på Halti mandag 20.september kl 18.

Første tema for kvelden er å informere alle som driver med frivillig og dugnadsbasert tilrettelegging for friluftsliv i kommunen om tilgjengelige ressurser og muligheter til samarbeid. Kommunen informerer om:

  • Gratis turkart på nett - og hvordan dere kan få deres turløyper og stier inn på dette kartet.
  • Turnettsiden naturvandring.no og hvordan dere kan få informasjon om deres turer lagt inn og beskrevet her.
  • Skilt og merke-mal for Nordreisa og hvordan dere kan bestille/bruke høykvalitetsskilt og godkjente sti-merker
  • Arbeidet videre med tilrettelegging for friluftslivet i kommunen

I tillegg skal fylkeskommunen kartlegge (registrere) viktige friluftsområder i Troms og her behøver vi friluftsfolkets hjelp. I Nordreisa starter vi nå denne jobben med å peke ut hvilke områder som blir brukt til ulike typer friluftsliv og ringer disse inn på kartet. Vi vil derfor snakke med de av dere som har lokalkunnskap og som bruker friluftsområdene i kommunen.

Og vi behøver brukere fra alle tenkelige aktiviteter – vandrere, skiløpere, fiskere, jegere, terrengsyklere, kajakkere, padlere, bærplukkere, badere og klatrere! Møt opp og vær en aktiv del i å peke ut de viktigste områdene for friluftsfolk i Nordreisa!

Med skikkelig god gammeldags dugnadsånd håper vi at denne kvelden kan være en start på et skikkelig tak for friluftslivet i Nordreisa. Vi byr på kaffe og kake – og håper at flest mulig av dere kan komme!