Avtalegiro med eFaktura

Du slipper å registrer betalingen og tenke på forfallsdato.

Banken sørger for at regningen betales automatisk og i tide.

Du kan endre både forfallsdato, beløp og belastningskonto.

Du kan til enhver tid se fakturaene i nettbanken din, og skrive dem ut hvis behov.

 

eFaktura

Med eFaktura får du regningene ferdig utfylt rett i nettbanken din. Du slipper å taste lange KID- og kontonummer når du skal betale regningen, det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne betalingen.

Du kan selv velge å endre beløp og forfallsdato på en eFaktura. Når du har betalt regningen, oppbevares den elektronisk i nettbanken. På denne måten har du til enhver tid full oversikt over både betalte og ubetalte regninger. Du kan velge å bli varslet på epost hver gang du mottar en ny regning i nettbanken.

Slik kommer du i gang med eFaktura:

  1. Opprett avtale her og nå – Logg deg inn i nettbanken (NB! Husk BankID) og finn din kommune som tilbyder av eFaktura i nettbanken. Finn frem en tidligere tilsendt regning fra kommunen og finn din eFaktura-referanse.
    ( eFaktura-referanse er det samme som ditt kundenummer som du finner på fakturaen)

 

  1. Tilbud i nettbanken - Når du betaler en regning frakommunen, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette en eFaktura-avtale. Ved å akseptere tilbudet opprettes avtalen, og neste regning vil da sendes elektronisk rett i din nettbank i stedet for i posten.