Fritidsmusikklivet i kommunen kjøper dirigent og instruktørtjenester samt musikertjenester av kulturskolen. I tillegg samarbeider vi med bl.a. med grunnskolen om Den kulturelle skolesekken.

Til deg som vil søke eller allerede har plass
Undervisningen i Kulturskolen gis hovedsakelig på ettermiddag og kveldstid. I noen tilfeller også i skoletiden/SFO. Hvis du allerede er elev og ønsker undervisning i flere fag/instrument, må du søke om plass for dette.

Som elev i kulturskolen, beholder du plassen til den sies opp skriftlig. Hvis du ikke ønsker å fortsette skal skolen ha skriftlig utmelding på det samme elektroniske skjemaet. Vi minner om at utmeldingsfristene er 1. juni for høstsemesteret, og 1. desember for vårsemesteret. Vi gjør oppmerksom på at påbegynt semester faktureres i sin helhet.

Her finner du betalingssatser

Instrumentundervisning
Nordreisa Kulturskole gir undervisning i følgende instrumenter: Piano, orgel, keyboard, gitar (akustisk, el-gitar og el-bass) og slagverk. Dersom du velger noen av disse instrumentene kreves det at du har eget instrument til å øve
på. Korpsinstrument: messing (trompet, kornett, althorn, walthorn, barritone, trombone, tuba) og treblås (tverrfløyte, klarinett, saxofon), med forbehold om variasjon i korpsbesetning. Velger du et av disse instrumentene blir du samtidig aspirant til Nordreisa Musikkorps og får leie instrument av korpset.

Visuelle kunstfag (tegning, form og farge)
Kunstfag er et tilbud som tar for seg teknikker innen tegning, maling, trearbeider, handverksteknikker og leire. Tilbudet gis til nybegynnere samt mer viderekomne.

Velkommen som elev i Nordreisa kulturskole!