• De som allerede har søkt i vår, trenger ikke å søke på nytt.
  • Hvis du allerede har plass på kulturskolen, beholder du plassen til du selv sier den opp.
  • På enkelte instrumenter kan det bli oppstart litt seinere på høsten.

Litt om Nordreisa kulturskole:

Instrumentundervisning
Nordreisa Kulturskole gir undervisning i følgende instrumenter: Piano, orgel/keyboard/synth, gitar og el-bass. Dersom du velger noen av disse instrumentene kreves det at du har eget instrument til å øve på.

I tillegg gir kulturkolen undervisning i korpsinstrumenter som: Fløyte, klarinett, saxofon, kornett/trompet, horn, trombone, baryton/euphonium, tuba og slagverk. Velger du et av disse instrumentene blir du samtidig aspirant til Nordreisa Musikkorps og får leie instrument av korpset.

Dans
Danseundervisningen foregår i grupper tilpasset alder og nivå. Max 15 elever pr. gruppe. Det undervises i basistrinn som danner grunnlag for videre utvikling innen street dance, hip hop, jazzballet, klassisk dans etc, samt kroppsbeherskelse.

Tegning, form og farge
Tegning, form og farge er et tilbud som tar for seg teknikker innen tegning, maling, trearbeider, handverksteknikker og leire. Tilbudet gis til nybegynnere, samt mer viderekomne. 

Rockeverksted
Rockeverkstedet er et tilbud til alle som ønsker hjelp til å komme i gang med eget band eller som trenger utstyr å øve på. Tilbudet er organisert på Ungdommen Hus, der det finnes godt med instrumenter og forsterkerutstyr. Rockeverkstedskveldene er mandager og onsdager fra kl 18 - 20.30.

Til deg som vil søke 
Undervisningen i Kulturskolen gis hovedsakelig på ettermiddag og kveldstid. Der det lar seg gjøre også i skoletiden og i tilknytning til SFO.

Hva koster det?
Elevbetalingen Kulturskolen er kr. 1245 pr. år fordelt med kr. 520 på høsten og kr. 725 på våren. Det gis søskenmoderasjon. Enkelte åtteukers kurs innen tegning, form og farge koster kr. 300 pr. kurs. Danseundervisningen koster kr. 300 pr. semester. Tilbudene er først og fremst til barn og ungdom, men andre kan også søke.

Søknadsfristen er 1. juni. På grunn av vakanser i kulturskolen er fristen i år utvidet til 11. august.

Søknadsskjema finnes her. Spørsmål kan rettes til kulturleder Herdis Lindbom. tlf 77 77 07 52.