Birger - pensjonist etter 30 år i kommunenBirger Jensen slutter i dag, fredag 30. januar, i stillingen som VA-ingeniør og varabrannsjef i Nordreisa kommune, etter over 30 års tjeneste ved Teknisk etat. Fra nå av skal han bare være pensjonist.
 
Birger ble ansatt i Nordreisa kommune i 1973, som byggeleder på flyplassen. To år senere begynte han i jobben som VA-ingeniør, og samtidig ble han med i brannvesenet i Nordreisa. Fra 1993 har han også vært varabrannsjef.
 
Birger sitter inne med store kunnskaper om vann- og avløpsnettet i Nordreisa, og har vært med på utbyggingen av stort sett hele VA-nettet på Storslett og i Sørkjosen. Dette har vært til uvurderlig hjelp i kunnskapsoverføringen til de som skal overta etter han, og i forbindelse med digitalisering  og karfesting av ledningsnettet.
 
På disse 30 årene som han har vært ansatt i kommunen har han ikke hatt en eneste dag med sykefravær, noe som er en unik prestasjon! Birger har hele tiden vært en gledesspreder, og er fortsatt spretten og sprek.Vi ønsker han lykke til med pensjonisttilværelsen, som (om vi ikke tar mye feil) vil inneholde mye frilufts-, jakt- og fiskeaktiviteter.