Nettstedet skal gjøre det lettere å finne fram i regelverket innenfor arbeidsmiljø, brann- og eksplosjonsvern, el-sikkerhet, forurensning, industrivern, internkontroll, mattrygghet og produkter og forbrukertjenester. I tillegg skal nettstedet bidra til et mer helhetlig tilsyn over hele landet.

Målet med Regelhjelp er å gjøre det lettere å finne fram til de reglene som gjelder for hver enkelt virksomhet, uten at man selv må lete i lover og forskrifter. Hovedmålgruppen er daglige ledere, hms-ansvarlige og kvalitetsansvarlige i små og mellomstore virksomheter. Nettstedet vokser stadig og planen er at alle bransjer skal inn innen 2007.

Regelhjelp.no har nettopp blitt direkte knyttet opp mot Enhetsregisteret i Brønnøysund, og virksomhetene kan både se og endre opplysningene som er registrert på sin virksomhet der.

Arbeidstilsynet, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Mattilsynet, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon og Statens forurensningstilsyn star bak Regelhjelp.no som er finansiert av Arbeids- og inkluderingsdepartementet.

Nordreisa kommunen har linket opp siden til høyre. Klikk også på denne; www.regelhjelp.no for å gå se.