Som mannskap i Nordreisa brannkorps stiller vi følgende krav til deg:

  • Du må bo i Storslett / Sørkjosen området, disponere egen bil og kunne møte opp på brannstasjonen innen den innsatstid som forskriften tilsier.
  • Du må framlegge skriftlig tillatelse fra arbeidsgiver om at du kan disponeres av brannvesenet ved utrykning og øvelse når som helst i døgnet.
  • Du må være villig til å bære personsøker (som du får godtgjøring for).
  • Du må inneha sertifikat for lastebil, minimum kl. C.
  • Du må være villing til å ta den brannutdanning som brannsjefen pålegger deg.
  • Du må før tilsetting kunne framlegge legeattest som tilfredsstiller kravet til røykdykking.
  • Du må være i god fysisk form og være villig til å gjennomgå helsetest/helseundersøkelse. Helst bør du være under 35 år, men med god fysikk og god helse og kan vise til interesse for fysisk aktivitet, kan du gjerne være noe eldre.
  • Dersom du blir innstilt til jobben, vil vi kreve vandelsattest av deg før evt. tilsetting.
  • Lønn får du etter Hovedoverenskomsten. 

Ønsker du flere opplysninger kan du kontakte brannsjef Roy Jørgensen på tlf 77 77 07 50 eller varabrannsjef Hilde Henriksen på tlf 77 77 07 54. Søknad med bekreftet kopi av attester og sertifikat og evt. referanser sendes: Nordreisa kommune, Servicekontoret, 9156 Storslett. Søknadsfrist 31. januar 2005. Søknadspapirer returneres ikke.

 

Mer info om Nordreisa Brannvesen:

Nordreisa Brannvesen er organisert med deltidsmannskaper med til sammen 22 personer. Brannkorpset består av brannsjef, varabrannsjef, brannbefal, sjåfører/maskinister, røykdykkere og konstabler. 

 

Nordreisa brannvesen skal i 2005 forsterkes med ”ny” brannbil og tankbil m.m. Brannmannskapene er tilsatt i Nordreisa kommune i mindre stillingsbrøk. Stillings- og lønnsfastsettelse er innarbeidet i overenskomst. De som tilsettes i brannkorpset vil bli gitt grunnutdanning som brannkonstabel. 

 

Senere vil det være mulighet for utdanning til kjøring av utrykningsbil/ brannbil, som røykdykker, brannbefal/utrykningsleder. Brannbefal og sjåfør følger vaktplan som er lagt opp med turnus hvor det er vakt ca hver fjerde/femte uke. Ved brannutrykning og brannøvelser tilkalles det øvrige mannskapet. Brannmannskaper er underlagt årlig helsekontroll.