Studietilbudet Karriereveiledning (30 sp) er et tilbud til personer som har pedagogisk-og/eller veilederbakgrunn, studiet Turisme (moduler på 15 studiepoeng hver) har reiselivsbedrifter, etablerere, personer som ønsker å studere reiseliv som målgruppe og ved påbegynt studie Rus og psykisk helse (15 sp) var opptakskravene generell studiekompetanse eller realkompetanse. Sistnevnte studie er fullt.  

Studiene er lagt opp med samlinger i Nord-Troms og muligheter for å bruke lyd / bilde – forelesninger og nettbasert undervisning.I hver kommune fins et studiebibliotek, der du som student kan få gratis tilgang til PC og annet utstyr. Her kan du og dine medstudenter skape et studiemiljø sammen med de ansatte på bibliotekene.

Nord-Troms Studiesenter er et samarbeidsprosjekt mellom Nord-Troms kommunene Kvænangen, Nordreisa, Skjervøy, Kåfjord, Storfjord og Lyngen. Ønsket er å gi befolkningen et fleksibelt og tilrettelagt tilbud innenfor høgere utdanning i regionen. Troms Fylkeskommune er inne med prosjektmidler.

Ønsker du å vite mer gå inn på Nord-Troms studiesenter i høyre spalte  eller trykk på denne www.ntss.no .