Ugleprisen 2007

Kriteriene for Ugleprisen er:
- ansatte i Nordreisa kommune som gjennom sitt arbeid, deltagelse og positive støtte har bidratt til at kommunen er blitt enda bedre når det gjelder kompetanse, utvikling og service

Det var mange gode kandidater også i år, men det var spesielt en kandidat som utmerket seg svært godt på alle de tre kriteriene.

Årets vinner har bidratt til at alle deler av befolkningen har kunnet økt sin interesse for kunnskap og kompetanse i forhold til behov og ønsker.

Dette har vi sett gjennom flere prosjekteter, foredrag, utstillinger men også gjennom sin væremåte og innstilling i daglig drift og hvordan det kan utføres.

Vinneren har bidratt til å integrere deres tjenestefelt i andre enheter samt utvikle tjenesten til å være en aktiv aktør innenfor barne- og ungdomsarbeid, kultur og historie, som vi har sett gjennom flere kunstutstillinger, foredrag om interessante temaer og solid deltagelse under ulike arrangement, som for eksempel Dronningbesøket og Kvenkulturfestivalen.

Vinneren har også en særdeles god serviceinnstilling noe som vi har sett gjennom daglig drift og de utallige prosjekter de har vært med på.

Ugleprisen for 2007 går derfor til Nordreisa bibliotek, representert med Margrethe Haslund, Gunn-Lill Johansen og May-Britt Simonsen.

Nordreisa bibliotek får ett diplom som synlig bevis for sin viktige rolle i kommunen – som bør plasseres godt synlig på biblioteket. Hver enkelt medarbeider får ett jakkemerke hver som synlig bevis på at det er nettopp dere tre som har bidratt til økt kompetanse, utvikling og bedre service overfor kommunens enheter og innbyggere.

ugleprisvinnere  2007 large ( 47645)