I år hadde vi 67 deltakere!!! Disse fordelete seg på ni sceniske innslag og en film presentert ved tilsammen 24 deltakere. Vi har mange kunstnere i kommunen og i den flotte utstillinga vår hadde vi stilt ut 98 kunstneriske innslag som var levert av 40 kunstnere og fotografer. Noen av disse er multikunstnere som hadde både sceniske og kunstneriske innslag.

Juryen jobbet i mange timer med å gi en uttalelse på hver enkelt bidrag og til slutt kom de også fram til hvilke av disse bidragene som ble sendt videre til fylkesmønstringa 23. - 25. april.

Følgende bidrag ble valgt ut til å representere Nordreisa på fylkesmønstringa:

  • Silje Holmen Larsen, 18, år, med en tørrpastell kalt "Reinflytting"
  • Adrian Mikalsen, 10 år, med en egensydd "Luhkka"
  • Ramona Arild Hallen, 16 år, med en diktsamling
  • Bandet "The DVD-Rewinder boys som består av Øyvind Hauge (20 år), Erlend Hauge (13 år), Harald Hauge (9 år)og Kristoffer Reiersen (20 år).
  • Bandet "Star chasers" med medlemmene Eilif Storslett Lund (14 år), Øystein Solvang (14 år), Martin Bråten Isaksen (13 år) og Sigurd Dyrstad (13 år).
  • Søskenbarna Martine Henriksen-Båtnes (11 år) og Angete Båtnes Braaten (17 år) som spilte gitar og sang.

Vi gratulerer alle og ønsker de lykke til med fylkesmønstringa.

Pressen var også tilstede og her er deres presentasjon av mønstringa:

UKM-ungdom i Troms har tatt et initiativ for å hjelpe Haiti. Det startet som en idè blant aktive UKM- ungdommer og har vokst til å bli et ordentlig engasjement og et organisert samarbeid mellom fylkesorganisasjonene UKM og Røde Kors. UKM Troms skal samle inn penger som i sin helhet skal gå til de hjelpetrengende i Haiti. Dette gjøres ved samtlige lokalmønstringer i 25 kommuner i Troms. På UKM-mønstringa på Storslett var det til stede representant fra både Nordreisa Røde kors og Troms Røde kors. Det kom inn kr 1241,50.

Vi vil også takke alle som hjalp til med forberedelser, gjennomføring, nedrigging og rydding.