Nordreisa inviterer deg til en spennende Fremtidskveld dedikert til å styrke idretten i vår vakre kommune. Vi ønsker å utforske hvordan vi kan gjøre idrettsaktiviteter tilgjengelige for flere innbyggere, og vi vil gjerne ha din innsikt og deltakelse i denne viktige samtalen.

Hva kan vi sammen oppnå?

Under Fremtidskvelden vil vi dele innsikter fra den siste idrettsregistreringen, diskutere dagens status for idretten i Nordreisa, og sammen utforske utfordringer og muligheter som ligger foran oss. Målet er å definere konkrete skritt som kan tas for å forbedre vårt idrettstilbud enda mer.

Vi oppfordrer idrettslag, klubber og andre idrettsinteresserte grupper til å delta, både med styremedlemmer og andre engasjerte individer. Vi ønsker spesielt å inkludere ungdommen i våre planer og oppfordrer derfor alle unge talenter til å delta og dele sine visjoner for idretten i Nordreisa.

Sammen for fremtiden

Vi er stolte over å ha representanter fra kommunens administrasjon og politisk ledelse til stede under arrangementet. Ungdomsrådet i kommunen er også invitert for å sikre at ungdommens perspektiv blir hørt.

Bli med oss den 27. september kl. 17.00 - 20.00 i kantina på Storslett skole. Enkel servering vil være tilgjengelig for alle deltakere. Sammen kan vi forme en fremtid med en enda mer aktiv og inkluderende idrett i Nordreisa!