Næringsutvalget ønsker at et bredt spekter av aktører fra bygg, anlegg, entreprenører, utviklere, miljøspesialister og andre interessenter vil ta seg tid til å delta på temamøtet som starter kl. 9.00, og varer i ca en time +, og som finner sted i kommunestyresalen på rådhuset på Storslett. 

 

Agendaen for temamøtet omfatter presentasjoner fra kommunens prosjektledere, Ron Victor Olsen og Ole Andreas Henriksen, som vil dele nye prosjekter og miljøkrav i Nordreisa kommune. I tillegg vil sivilingeniør Pål Pettersen tilby verdifull innsikt i regionale aktiviteter og markedsobservasjoner. En viktig del av møtet vil være dedikert til åpen diskusjon og dialog, der næringens representanter får anledning til å utveksle kunnskap, dele perspektiver og utforske samarbeidsmuligheter.

 

Etter temamøtet fortsetter dagen med det ordinære utvalgsmøtet, hvor dagsorden inkluderer godkjenning av innkalling og saksliste, valg av protokollunderskrivere, oppfølging av politiske vedtak, samt en rekke saker til orientering og vedtak. Blant annet vil oppdateringer om kommunalt nærings- og utviklingsfond, bagatellstøtteregelverket og prosjektavtaler bli diskutert.

Møtet er åpent for alle, og saksdokumentene er tilgjengelig på møteportalen og kommunens hjemmeside