Dette ambisiøse prosjektet, drevet frem av Nordreisa Idrettslag, representerer en betydelig investering på omtrent 30 millioner kroner. Med et areal på imponerende 9 730 kvadratmete er hallen ikke bare stor, den er gigantisk!  Den nye hallen vil være et storslått knutepunkt for idrett, og også et vitnesbyrd om lokalsamfunnets engasjement og støtte.

Finansieringen av dette omfattende prosjektet har vært mulig gjennom Nordreisa kommunes garantier for lån på 28,6 millioner kroner pluss 10 prosent, i tillegg til et generøst investeringstilskudd på 4.125.000 kroner. Denne økonomiske støtten vitner om en sterk tro på prosjektets betydning for lokalsamfunnet og dets fremtid, og bekrefter kommunens dedikasjon til å støtte lokale initiativer som bidrar til økt livskvalitet og fritidsmuligheter.

Vi ønsker å rette en hjertelig takk til Nordreisa Idrettslag, under ledelse av Einar Iversen & co, for deres utrøttelige innsats. Deres visjon har gitt liv til et senter som ikke bare vil fremme sport og rekreasjon men også fungere som et levende samlingspunkt. Dette anlegget er ikke bare en investering i sport og fysisk aktivitet, men også et bidrag til samhold og bolyst. Med sin størrelse og kapasitet setter den nye idrettshallen på Storslett en ny standard for idrettsfasiliteter i Skandinavia.

Etter påske blir det offisiell åpning av Skandinavias største idrettshall!

Vi gratulerer hver eneste innbygger i Nordreisa med dette fantastiske nye anlegget – en hall som vil være vert for spennende sportsbegivenheter i mange år fremover.