Nordreisa kommune har all grunn til å juble, for vi har nådd en imponerende 7. plass i åpenhetsbarometeret for året i Troms og Finnmark! Ikke bare det, vi har også kapret førsteplassen i Nord-Troms-regionen. Dette er en fantastisk prestasjon som viser vårt engasjement for gjennomsiktighet og god forvaltning.

I åpenhetsbarometeret vurderes kommuner etter hvor åpne og transparente de er i sin drift, og vårt engasjement for åpenhet har tydeligvis ikke gått ubemerket hen. Dette resultatet er et bevis på at vi i Nordreisa kommune tar vårt ansvar for åpenhet og gjennomsiktighet på alvor.

Det er verdt å merke seg at vi har oppnådd denne æren i en region som har mange andre flotte kommuner som også har jobbet hardt for åpenhet. Dette gjør suksessen vår enda mer bemerkelsesverdig.

Vi vil takke alle som har bidratt til denne prestasjonen, inkludert våre dedikerte folkevalgte, administrasjonen og alle som har jobbet for å gjøre Nordreisa kommune til et sted hvor åpenhet og ansvarlighet står i fokus.