Ane Rognmo Kristiansen og Pernille Båtnes Rasmussen er de mest erfarne utøverne i ungdomsgruppa, begge har konkurrert i flere sesonger. Ane gikk fullkontakt/ringsport for juniorer (kamp med hard kontakt mot kroppen og lett kontakt mot hodet i boksering). Hun møtte en god og rutinert motstander, men gjorde en god jobb med å plukke poeng og vant dermed kampen. Begge utøverne fikk tilbakemeldinger i etterkant om at kampen var spennende og publikumsvennlig. Pernille møtte samme utøver fra Tjeldsund kickboxing klubb i to ulike grener, lettkontakt og kick light. Hun vant begge kampene med god margin. Fikk særlig uttelling for gode rundspark og høyre kryss.

Håkon Gamst, Viljar Pedersen og Nils Andre Siri møtte alle tøffe og tekniske motstandere. Guttene har gått gode kamper i helgen og imponerte med god boksing og godt forsvar. Håkon tok gull i grenen kick light. Trenerne ser at guttene har god utvikling, noe som henger sammen med at alle tre har mye treningsvilje.

Sandra Jakobsen er den yngste i gruppa, og deltok for første gang i Norges Cup. Sandra gjorde en veldig god jobb, og vi gleder oss til å ha henne med på stevner framover! - Nordreisa kickboxing klubb. 

Harald Lyngmo ble skadet under innledende kamp i lettkontakt. Han måtte derfor avbryte og kunne ikke delta i det som skulle være hans første fullkontakt kamp, senere på dagen.
Hele gruppa deltok som publikum da blant annet Kian Golpira, Kristins samboer, gikk fullkontakt under galla med flere oppsatte kamper. 

Nordreisa kommune ønsker å gratulere med gode prestasjoner.