Nordreisa kommune er stolt over å kunne invitere til et nytt møte i Barne- og unges kommunestyre (BUK), som vil finne sted i kommunestyresalen på rådhuset den 14. mars 2024 klokken 09:00. Dette møtet utgjør en unik mulighet for barn og unge i Nordreisa til å engasjere seg direkte i kommunale beslutningsprosesser og påvirke saker som er viktige for dem.

 

Om møtet

Dagens agenda inkluderer flere viktige punkter som vil bli diskutert og besluttet. Blant disse er oppfølging av tidligere politiske vedtak, behandling av en søknad om økonomisk støtte til Straumfjordnes skole for innkjøp av puter, vurdering av retningslinjer for klassetur fra Storslett skole 9A, samt et spennende forslag om å innføre gratis skolemat for grunnskoleelever i Nordreisa.

Program for dagen

Møtet starter kl. 09:00 med opprop og åpning av møtet.  Deretter følger en grundig gjennomgang av dagens saker, før det blir lunsjpause på Bios kl. 11:00. Etter lunsj vil deltakerne delta i gruppedrøftinger om skolereglementet og oppvekstplanen, noe som gir en flott mulighet for å utveksle ideer og meninger.

Sakspapirer

Deltakerne i BUK trenger ikke å ha med seg nettbrett, PC eller telefon til møtet da alt av dokumenter vil bli vist på storskjerm.

Alle saksdokumenter er tilgjengelige på møteportalen og kommunens hjemmeside.