(På bildet: Offisiell åpning av kommunens nye bookingsystem for utleie av lokaler ved ordfører Hilde Nyvoll. Fra venstre, kommunalsjef Dag Funderud, virksomhetsleder Gro Kristiansen, ordfører Hilde Nyvoll og virksomhetsleder Wenche Johannessen).

 

Bookup er en selvbetjent løsning der alle kan gå inn via kommunens hjemmeside og få tilgang til kalenderen for de ulike lokalene vi har for utleie. Ledige timer kan bestilles direkte i kalenderen. Systemet har mulighet for betaling via tilsendt faktura eller Vipps (vipps fungerer foreløpig ikke, men vi jobber med saken).

Den store besparelsen ligger i at systemet også er koblet opp mot kommunens elektroniske dørlåser for de aktuelle lokalene. Når bestillingen er godkjent, får du tilsendt en epost med PIN-kode og en kvittering for leieforholdet. PIN-koden kan brukes i det tidsrommet du har leid lokalet.

 

Følgende lokaler er klare for bestillinger i Bookup til både møteaktiviteter og private arrangement:

  • Nordreisahallen - idrettshall.
  • Kantina i Nordreisahallen
  • Storslett gymsal/samfunnshus
  • Kommunestyresalen på rådhuset
  • Formannskapssalen på rådhuset.
     

Etter hvert vil det bli lagt ut flere lokaler, som for eksempel ungdomsklubben i Nordreisahallen, miniatyrskytebanen i Nordreisahallen og Storslett svømmehall.

Prosjektet med digitalisering av kommunens utleiesystem har pågått det siste året og har vært ledet av virksomhetslederne for bygningsdrift og renhold, Gro Kristiansen og Wenche Johannessen. De har tilrettelagt for et av Norges mest avanserte kommunale utleiesystem. Tiltaket er i tråd med kommunens ønske om å tilby moderne digitaliserte tjenester til kommunens innbyggere.

Direktelink til systemet Bookup.