Ole Brumm
Walt Disney Animation Studios vender tilbake til Hundremeterskogen med "Ole Brumm."
Med den tidløse sjarmen, viddet og besynderlighetene vi kjenner så godt, gjenforener denne helt nye filmen publikum med en filosofisk "bjørn med bare liten forstand" og vennene Tigergutt, Petter Sprett, Nasse Nøff, Ugla, Kengu, lille Ru - og sist, men definitivt ikke minst, Tussi, som har mistet halen sin.
"Har du noen gang hatt en sånn dag der alt går galt, Tussi?" spør Ole Brumm. Ugla sender hele gjengen på en vill jakt for å redde Kristoffer Robin fra en tenkt forbryter. Det viser seg å bli en veldig travel dag for en bjørn som bare ga seg i vei for å finne litt honning.

Am. animasjon, tillatt for alle, 1 t 9 min, kr. 60,-
Søndag 30. oktober kl. 18.00
Onsdag 2. november kl. 18.00


De tre musketerer


Storslått nyinnspilling av den verdenskjente historien fra Alexandre Dumas. I rollene møter vi Christopher Waltz, Orlando Bloom, Milla Jovovich og Mads Mikkelsen.
De en gang så kjente musketerene Athos, Porthos og Aramis har trukket seg tilbake og lever sine liv utenfor rampelyset. Men når den unge og eventyrlystne D'Artagnan kommer til Paris for å oppfylle sin drøm om å bli musketer, blir de dratt inn i det vanskeligste oppdraget noensinne. De må hjelpe sitt land Frankrike med å unngå krig mot England.


Am/eng/ty action eventyr, 11 år, 1 t 50 min, 70,-
Søndag 30. oktober kl. 20.00
Onsdag 2. november kl. 20.00