Arrangementet var et samarbeid mellom Nord-Troms Turlag, Nordreisa kommune og Nord-Troms friluftsråd. I skogkanten på Høeghvollen sto friluftsrådet og kommunen for bål, servering av kaffe og saft, samt natursti nede i Goppa Friluftsområde, og for de som tok turen opp til Truisku vanket det også der kaffe og saft ved bålet og twist fra turlaget. I tillegg var det her muligheter for å varme seg inne i hytta.

Åpningen av friluftslivets år 2015 ble markert med mange arrangementer landet rundt den 13. januar 2015. Takk til alle dere som stilte opp på åpningsarrangementet vårt i Sørkjosen på tross av vind og vær!

Naturstien i Goppa henger oppe til over helga, så det er mange muligheter til å prøve seg. Fasiten kommer på nett på mandag. Det er 14 poster fordelt langs stiene i Gamlehjemsskogen godt merket med refleks. Ta på hodelykta, og ha med papir og blyant.

Nå er det din tur!

ÅpningFÅ15_Goppa_Foto_HanneHenriksen_500x333.jpg

Også Oksfjord skole har i dag markert åpningen av Friluftsåret 2015, med båltur i mørketid, langs elva. Det var en trivelig tur i nydelig vintervær

oksfjord skole.jpg

 

FÅ15_logo_large_orange_CMYK_500x160.jpg