TUBFRIM sliter veldig med å skaffe nok frimerker og trenger din hjelp – for å kunne hjelpe andre.

Ta vare på hvert eneste frimerke som du får, og send de til TUBFRIM – 3540 Nesbyen eller kom innom rådhuset på servicetorget på Rådhuset som har innsamlingskasse.

Har du bare 5 frimerker vil de gjerne ha de også. ALLE MONNER DRAR! Det er viktigere nå enn noen gang tidligere å ta vare på alle frimerkene fordi frimerkebruken er mindre i dag. Fortsatt hjelp til innsamling av brukte frimerker fra bedrifter og privatpersoner, vil være helt avgjørende for TUBFRIM’S fremtid.

TUBFRIM på Nesbyen ble etablert i 1928 og har frem til i dag delt ut til sammen 19 millioner kroner som TUBFRIM-midler. TUBFRIM samler inn og videreselger brukte frimerker, prospektkort og alt av telekort og andre plastkort i kreditt-kort størrelse, som for eksempel elektroniske gavekort, medlemskort, buss/trikke-billett i denne størrelse.

Hovedinntektskilden kommer fortsatt fra brukte frimerker som bedrifter og privatpersoner sender i posten.

I henhold til TUBFRIMs vedtekter skal halvparten av overskuddet brukes til bekjempelse av tuberkolose. Den andre halvparten skal brukes til trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge i Norge.

NASJONALFORENINGEN FOR FOLKEHELSEN eier TUBFRIM og foretar fordelingen av overskuddet. Beløp til utdeling for driftsåret  2012 blir kr 650.000,-. Midlene blir fordelt etter søknadsfristen 15. mars, til foreninger, grupper og lag, i henhold til TUBFRIMs vedtekter.

Mer informasjon om TUBFRIM finner du ved å klikke HER