Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Høring og offentlig ettersyn: Detaljregulering Saga ski- og skiskytteranlegg - plan ID 54282018_002

Med hjemmel i plan og bygningslovens §§ 12- 10 og 12- 12 jf. § 12-3 vedtar Driftsutvalget forslag til detaljregulering for Saga ski- og skiskytteranlegg, med plan ID 54282018_002, og legger planforslaget ut til høring og offentlig ettersyn.

Saga_skjermbilde

Driftsutvalget vil understreke at Nordreisa kommune sammen med idrettslaget må informere naboer til skianlegget etter hvert som nye tiltak settes i verk. Det må tas hensyn til at naboer til anlegget er usikre på grunnforholdene siden det har vært funnet leirgrunn i området. Videre medfører bruk av skytebanen støy når det er stevner og bruk av speaker med musikk fra anlegget.

Planens formål

Formålet med detaljreguleringen er å legge til rette for ny ski- og skiskytterstadion, skiskytteranlegg med inntil 30 skiver, rulleskibane, skileik og helårs bruk av området med tilhørende løyper og stinett for både idrett og friluftsliv.

Varsel

Alle offentlige høringsinstanser, grunneiere og naboer som berøres av planforslaget tilskrives direkte.

Aktuelt regelverk

Dette varselet er sendt ut i samsvar med plan- og bygningslovens § 12-10. Planen er utarbeidet i samsvar med plan- og bygningslovens §§ 12-3 og 3-7.

Merknader til planforslaget sendes skriftlig til Nordreisa kommune, Postboks 174, 9156 Storslett eller på e-post til postmottak@nordreisa.kommune.no, innen 10. mai 2021.

Plandokumenter