Mange kvinner og menn gjør en stor innsats med å arrangere turer og arrangement. Det samarbeides med skoler og barnehager. Det bygges hytter og merkes turløyper. I anledning Friluftslivets år i 2015 ble ordningen med ildsjelprisen etablert i Troms, og Jan Arne Haugsland fra Skånland ble aller første vinner av prisen. Nå ønsker de fire friluftsrådene og Forum for natur og friluftsliv i Troms å gjøre stas på nok en viktig ildsjel for friluftslivet i fylket.

Når kommunene og friluftslivets organisasjoner møtes på Bardufosstun 23. november til den årlige møteplassen for friluftsliv, vil Friluftslivets ildsjelpris bli utdelt for andre gang.

Fristen for å sende inn forslag er 15. oktober. Vi er på jakt etter personer og organisasjoner som har gjort en betydelig og verdifull innsats for friluftslivet i sitt lokalmiljø. I tillegg til å verdsette den jobben som har vært gjort ønsker vi at prisen skal være en stimulans til videre innsats for friluftslivet. Vi gjør oppmerksom på at kandidater som ble foreslått i fjor, må foreslås på nytt i år igjen for å være med i vurderingen.

Forslag til kandidater med kort begrunnelse sendes til troms@fnf-nett.no innen 15. oktober.

Statuttene for ildsjelprisen.