Det gis nå etter hvert en åpning i Røde Kors for at vi kan komme i gang med Ferie for alle i en litt annen form enn tidligere. Vi kan tilby plass til færre familier og frivillige. På Haraldvollen vil familiene kunne bo i hytter,  få servert og spise samtlige måltider i hyttene sine (frokost, lunsj, middag og kvelds). Her vil også smittevernmyndigheter være inne med strenge krav; der alle holder en meter avstand når de oppholder seg ute i fellesområder. Alt av aktiviteter vil foregå på feriestedet med alle fasiliteter som finnens på Haraldvollen, samt bruk av leirskolepersonellet som aktivitetsledere.

 

Vi prøver å få til gjennomføring med redusert antall deltakere til følgende opphold som tidligere planlagt:

 

Sommerferie – Haraldvollen – 3 alternativ:

  • Ankomst mandag 22.juni – hjemreise fredag 26.juni
  • Ankomst mandag 13.juli – hjemreise fredag 17.juli
  • Ankomst mandag 10.august – hjemreise fredag 14.august

 

Vi hadde også planlagt et sommeropphold på Sappen Leirskole i Reisadalen.

Sommerferie – Sappen Leirskole, Nordreisa

  • Ankomst mandag 6.juli – hjemreise fredag 10.juli

 

Vedlagt følger invitasjon, samt søknadsskjema til Ferie for alle i 2020. Elektronisk påmeldingsskjema kan også benyttes:

 

https://k2.korsveien.no/Runtime/Runtime/Form/Feire__For__Alle__Form/

 

Som påmelder ber vi deg være oppmerksom på at det kan komme endringer, og vi oppfordrer dere til å informere målgruppa om dette ved påmelding.

 

Ferie for alle er et tilbud Røde Kors gir gratis; vi dekker transport til feriestedet, samt opphold og full pensjon.  Også i år gjelder Coop-avtalen, det vil si at alle barn som er søkere sammen med sine familier, får Coop-sekk med innhold under oppholdet. I tillegg vil de få dekning av treningsavgift eller medlemskap i en eller annen fritidsaktivitet.

Vi håper at mange familier på tross av situasjonen, også i år ønsker ferieopphold i sommer sammen med oss og våre frivillige!

 

For familier som tidligere har søkt om sommeropphold, kan vi også gi et langhelg-tilbud på Haraldvollen, dersom det skulle være av interesse. Da er det følgende helger som gjelder:

 

  • 21. – 24.mai
  • 29.mai – 1.juni

 

Vær snill å gi oss snarlig tilbakemelding om dette kan være et alternativ. For tidligere planlagt sommeropphold, gjelder søknadsfristen 1.juni.

 

 

Vi ønsker å invitere til trivelige familieferie-opphold i sommer! Vær snill å ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

- Invitasjon ferie for alle 
-
Søknadsskjema

 

Kontaktperson: Solveig Saue - tilrettelegger frivillighet 
Tlf: 913 07 172
Epost: solveig.saue@redcross.no