Gjennom massiv dugnadsånd og giverglede har næringslivet i Nordreisa nå samlet inn over 30 000 kr til pynting av trekanten. Så nå er det duket for mer lys, isbane og lavvo.

Dugnadsdag:

Onsdag 23. november kl 17.00 legges det opp til dugnad. Alle som vil hjelpe til å pynte opp trekanten kan komme. Barn utfordres til å lage snøfigurer og snølykter. Skoleklasser som behøver penger i kassa kan bruke lavvoen til å selge gløgg evt andre ting.

Julegranstenning:

Næringsforeninga inviterer til flott granstenning 25. november kl 18.00. Det blir julestemning med musikk fra Mollis og stjernekoret og det ryktes om hest og slede og julenisse besøk. Se programmet  på Næringsforeningens hjemmeside

Videre bruk av juleparken:

Alle som ønsker kan ta i bruk området i førjulstida. Næringslivet kan ha tilstelninger, lag og foreninger kan selge vafler og kaker og ikke minst barna kan kose seg på isbanen (så fremt det blir kuldegrader). Meld inn saker til arrangementskalenderen dersom dere vil gjøre noe ekstra i førjulstida. Meld inn saker her. 

Håper at alle kan bidra med å holde lavvoen i god stand og ryddig. Isbanen må holdes fri for snø, og foreløpig må det frivillige hender til.

Ha en flott førjulstid!