Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Julesprek 2018 - Kan du ta med kodeskilt ut på tur?

Publisert , Oppdatert 10. desember 2018
Trond Ostvang Ostvangs perspektiv

Trond Ostvang Ostvangs perspektiv

Julesprek 2018 nærmer seg med stormskritt, og vi trenger frivillige til å ta med kodeskiltene ut til turmålene. For uten frivillige ben å gå på kommer ikke skiltene dit de skal.

Det slippes 3 turer hver fredag fra 30. november til 21. desember. Status for kodeskilt er som følger (sist oppdatert 10.12. kl. 10:00):

  • 30. november: Alle turene er på vei ut :-)
  • 7. desember: Alle turene er på vei ut :-)
  • 14. desember: En tur igjen som trenger hjelp til å komme på plass: Lysløypa i Sørkjosen. Kom og hent!
  • 21. desember: Alle turene er på vei ut :-)

Nytt av året er at kodearkene er erstattet med skilt som skal gjenbrukes, og bonusen for deg som melder deg som frivillig er at du får litt ekstra trim, siden skiltene må hentes inn igjen når julesprek er over i januar. Det er også to skilt som skal settes opp for hver tur. Ett skilt som markerer startsted, og ett skilt som skal til turmålet med koden på.

Kodeskilt kan hentes og leveres på servicetorget på rådhuset mandag-fredag fra kl. 08:00-15:00. Det er første mann/kvinne til mølla som gjelder.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Hanne Henriksen på e-post: hanne.henriksen@nordreisa.kommune.no eller telefon: 77 58 80 45, eller Hugo Tingvoll på e-post: post@utinord.no eller telefon: 975 20 450.