26.oktober er det klart for KUPA Styreutvikling i Tromsø! Programmet omfatter en kombinasjon av inspirerende forelesninger, gruppearbeid basert på reelle case, diskusjoner og erfaringsutveklsling. Konseptet har blitt gjennomført i Harstad siden 2012 med stor suksess. Resultatet i Harstad-regionen er blant annet et bredt sammensatt styrenettverk av mer enn 100 deltakere med god styrekompetanse.

KUPA Styreutvikling gir god læringseffekt og nyttige nettverk. Dette er et unikt program for erfarne styremedlemmer som trenger påfyll og for bedrifter, investorer, offentlige foretak og andre organisasjoner som ønsker å profesjonalisere sitt styrearbeid. Programmet passer også for yngre personer som ønsker å bygge seg en styrekarriere.

Programmet er en samlingsbasert læringsarena som går over tre år med tre samlinger pr. år, til sammen ni samlinger. Den enkelte samling vil ha en varighet på omlag fem timer og vil finne sted i festsalen til SpareBank 1 Nord-Norge i Tromsø. En bedre lunsj inngår i programmet.

Du kan lese mer om KUPA styreutvikling her.

Har du spørsmål, ta kontakt med Oddmund Åsen i Kunnskapsparken Nord. Telefon: 90 67 27 57. E-post: oddmund@kupa.no