Med vinteren kommer også en økt fare for snøskred og skredulykker, derfor anbefaler Nordreisa kommune å laste ned RegObs-appen.  Denne appen gir deg mulighet til å registrere observasjoner og varsle om farlige situasjoner på fjellet. 
 
RegObs er en gratis app som er utviklet av NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) og som er spesielt tilpasset norske forhold. Appen lar deg registrere observasjoner av snø- og skredforhold, og du kan også få oppdaterte varsler om vær og skredfare fra NVE. 
 
Med RegObs-appen kan du hjelpe til med å øke sikkerheten i fjellet ved å rapportere om farlige situasjoner du oppdager. Dette kan være alt fra ustabile snøskred til isete veier eller dårlig sikt. Du kan også få informasjon om andres observasjoner og varsler som er lagt inn i appen.

Bruk av informasjonen er på eget ansvar, da det kan forekomme feil og mangler i dataene som produseres av brukerne.
 
Det er tre mulige verktøy å bruke. Ute i felt anbefaler vi app'en, mens de to websidene er bedre når du har tilgang til en PC. Du må opprette Regobs bruker først.
 
For å laste ned RegObs-appen, kan du gå til App Store eller Google Play og søke etter "RegObs". Appen er gratis og kan lastes ned på både iPhone og Android-telefoner.
 
Dersom du trenger hjelp til å laste ned eller bruke appen, kan du kontakte kommunens tjeneste Digihjelpen - telefon 77 58 80 15 eller e-post til servicetorget