Melding om planvedtak

Reguleringsplan for Ny E6 Langslett – Sørkjosen og
Massedeponi og massetak ved Langslett
Nordreisa kommune har i møte den 25.10.12 etter plan- og bygningslovens § 12–12 vedtatt reguleringsplanen for Ny E6 Langslett – Sørkjosen og Massedeponi og massetak ved Langslett.

Mulige krav om erstatning etter plan- og bygningslovens §§ 32 og 42 må være satt fram skriftlig senest 3 år etter denne kunngjøringen.

Kommunens vedtak kan påklages til Fylkesmannen i Troms innen tre uker fra kunngjøring. Klager framsettes (jf. Pbl. § 1-9) skriftlig til Nordreisa kommune ved utviklingsavdelingen, Sentrum 17, 9156 Storslett.

Formålet med planen er å legge til rette for bygging av ny veg med forbedret fremkommelighet og økt trafikksikkerhet. Planen skal avklare arealbruk i planområdet og arealbehov i anleggsperioden. Planforslaget er basert på vedtatt vegtrasè fra kommunedelplanen.

Reguleringsplan for ny veg kommer ikke i direkte berøring med andre reguleringsplaner og har til hensikt å gjøre vegstrekningen mer fremkommelig og trafikksikker i tråd med overordnet tankegang tilknyttet samferdsel og nordområdesatsing.

Som følge av tunnelgjennomslag vil bebyggelsen langs de avlastede strekningene få vesentlig mindre trafikk. Bomiljøet for disse trekningene blir dermed svært forbedret med hensyn på støy og trafikksikkerhet.
 
Nordreisa kommune
Utviklingsavdelingen