Halti nasjonalparksenter hadde invitert til åpningsarrangement for markering av oppstart for årets 10 på topp / 5 på topp i Nordreisa. Over 40 personer hadde tatt turen for å spise kake og få informasjon om opplegget, og ikke minst sikre seg deltakerpakken. 

Årets 10 på topp / 5 på topp starter onsdag 6. juli og avsluttes 30. september. Det er satt opp egne infotavler ved rutenes oppstart, laget brosjyre og klargjort for sommerens turer. Ved avslutningen vil det være en premiering der det blir trukket ut henholdsvis tre premier blant de som har fullført 10 på topp og tre premier for 5 på topp. I tillegg vil det bli trukket ut en premie på hver av de ti toppene slik at de som ikke har fullført ti turer også har en mulighet til å vinne premie. Registreringskort og informasjonsbrosjyre får du kjøpt på Halti, og etter hvert i butikker rundt om i kommunen. Pris for 10 på topp er kr 100,- og for 5 på topp kr 50,-.

Det er 10 flotte turer som er valgt ut i årets opplegg. De som deltar vil få anledning til å bli bedre kjent i kommunen og samtidig få skjerpet formen?

Hvis du vil vite mer om turene eller planlegge så finner du all nødvendig informasjon på nettsiden naturvandring.no. Foruten oppdaterte turbeskrivelser så ligger bla generell informasjon om sikkerhet, om flora og fugleliv, mulighet for tilbakemelding til arrangøren (via turblogg) og nedlasting av GPS logg for turene (turkarttjenesten).

God tur til toppen!