Første uken i oktober arrangerer Nordreisa kino for første gang i historien: Nordreisa kinofestival.

> Her kan du se program og trailere til alle filmene

Festivalen går fra søndag 3. oktober til og med søndag 10. oktober. Vi starter ballet med festpremiere av filmen James Bond: No Time To Die på åpningsdagen 3. oktober. Her blir det rød løper, smoking og vakre kjoler. Publikum inviteres til å kle seg opp sammen med oss (men selvfølgelig er det ingen tvang).

Videre er det visning av filmer hver eneste dag, hele uken. Vi skal innom mange forskjellige sjangere, så det vil være filmer for enhver smak.

Sci-Fi-publikummet vil få servert en av årets store filmsnakkiser Dune. Mens barna som har ventet lenge på Petter Kanin hopper hjemmefra ikke trenger å vente lenger, da vi får førpremiere på filmen lørdag 9. oktober.

Komediedramaet Ingenting å le av har fått gode kritikker og vi gleder oss til å vise denne sterke filmen. I tillegg kommer thrilleren Candyman som er en “spirituell oppfølger til skrekkfilmen ‘Candyman’ fra 1992 som returnerer til dagens nabolag hvor legenden oppstod». Dramapublikummet skal også få sin dose filmer, da vi kjører kaffekino tirsdag 5. oktober i samarbeid med Kaffekiin.

Det blir et fullspekket program, og vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til oss i høstferien!

Om Nordreisa kinofestival
Nordreisa kinofestival er en festival av og med Nordreisa kino, og arrangeres for første gang 3.-10. oktober 2021. Festivalen løper over ei hel uke, og sjangerspekteret er bredt. Vi skal ha film for alle!

Det vil altså være filmer for enhver smak og aldersgruppe. I løpet av uken vil det også være konkurranser, premier og gode tilbud i kinokiosken.

Billetter er i salg nå! Se eBillett-appen eller www.kulturnordreisa.no