AeIu 3MwCyil 8AAAAAElFTkSuQmCC
I dag torsdag 29. juli besøkte kommunedirektøren, kommunalsjefen og virksomhetslederen helsestasjonen hvor Covid19-vaksineringen foregår.
 
ZOSIRxn 19BPKgfsP 4dLrSgAHruYAAAAASUVORK 5CYII=
 
Nordreisa kommune har denne uka mottatt nærmere 700 vaksiner, og vi har aldri tidligere hatt så høy aktivitet ved vaksinasjonskontoret vårt.
Det settes nå daglig 120 vaksiner, og dette krever nøye planlegging fra legekontoret (leger og helsesekretærer) og vaksinasjonskorpset.

På dagens besøk fikk kommuneledelsen se hvordan vaksineringen foregår i praksis, og alle ble imponert over hvor profesjonelt denne gjennomføres.

Kommunen bruker 2 vaksinasjonsteam for å sikre høy kvalitet og sikkerhet på dette viktige arbeidet.
 
bNVIsnQ 9w 4cuRFLpgG 7BHXbFgK 1nCaJmslgARcQxzufp 9WcOXDex 8lc 5gjhGF 7r 8Bv 8QWL 7pyvqIAAAAASUVORK 5CYII=
 
Frivillig sektor har hittil bidratt med betydelige ressurser under vaksineringen, og det er særlig Nordreisa Røde Kors som har bidratt med frivillige observatører. 
 
Oversikten viser at frivillig arbeid, hvor over 30 personer har deltatt, hittil utgjør om lag 2.500 timer, og dette tilsvarer nærmere 1 million kroner i verdi.
 
Nordreisa kommune takker alle som bidrar i vaksinasjonsarbeidet for å sikre befolkningens helse.  På dagens besøk fikk vaksinasjonsteamene og de frivillige påspandert kake, som en foreløpig symbolsk honnør.
TEAAAAASUVORK 5CYII=