I den forbindelse åpner vi nå opp for søkere fra alle trinn i grunnskolen. Avhengig av interesse og søkermengde vil vi dele opp i egnede sanggrupper, eksempelvis:
1. - 3 trinn
 Undervisningen vil i stor grad baseres på sangleker og enkle korarrangementer der fokus vil være å lære å bruke stemmen alene og sammen med andre.
 
4. – 6.trinn
 Her vil det være større fokus på flerstemt sang og det vil jobbes mer med tekniske elementer i sangen, klang, pust holdning og gehør. Dette gjør vi bl.a. ved å øve på struktur, samhandling og selvsagt mye sang.
 
7. – 10 trinn +
 Her vil vi fortsatt jobbe med tekniske elementer men også bli kjent med flere sjangre, pop, klassisk og musikal. Vi ønsker ikke å utelukke potensielle sangglade gutter og jenter, derav en + bak sistnevnte;)
 
Trygghet og fellesskap er viktig for å skape et godt miljø, og vi ønsker derfor også å holde fokus på den sosiale settingen så vel som det musikalske. Vi ser også muligheten ved å knytte til instrumentalister som vi allerede har blant våre elever i kulturskolen. Vi tar sikte på oppstart like etter høstferien i uke 41.
 
Søknadsskjema finner dere her: 
 
Kontakt oss gjerne på mail; roger.aronsen@nordreisa.kommune.no eller send oss en sms på 40428060