Slik kjøper du billetter til Nordreisa kino

Det er flere måter å skaffe seg billett til en kinovisning. Man kan selvfølgelig kjøpe billetten i kassen før filmen starter, men ønsker du å sikre deg et spesielt sete i salen er det lurt å være tidlig ute med å kjøpe billetten via nett eller mobil.

Kjøp via nett:
Gå inn på http://goo.gl/k8jNfZ
Her kjøper du din billett og velger sete. Hvis du ønsker det, kan du skrive ut billetten hjemme og vi skanner denne i døren. 
Du kan også hente billetten i kassen før du går inn i kinosalen.
Betales med VISA eller Mastercard. Kortbetaling behandles trygt og sikkert av NETS.

Kjøp via mobil:
Last ned appen "eBillett" til din iPhone eller Android-telefon. Her kan du kjøpe billett og sikre deg ditt sete. Finn frem til "Halti" som sted og du vil finne billetter til både kino og kulturforestillinger.
Når du da skal inn i kinosalen, finner du bare frem den QR-koden du mottar i appen. Denne skanner vi i døra og du kan ta plass på det setet du har valgt. Billetter kjøpt via mobil kan også hentes i kassen, hvis nødvendig. Betales med VISA eller Mastercard. Kortbetaling behandles trygt og sikkert av NETS.

Kjøp via kasse:
Hvis du ikke ønsker å sikre deg ditt favorittsete i forkant, er det selvfølgelig mulig å kjøpe billetter i kassen rett før filmen starter. Vi akseptere både kort og kontant. Billetter som selges i kassen koster 5,- mer enn billetter kjøpt via nett eller mobil.


Les mer om eBillett her: https://ebillett.no/