I løpet av våren 2013 vil Nordreisa kommune gå over til elektronisk behandling av søknader til kommunalt utviklingsfond. Dette for å kunne gi kortere og bedre saksbehandling til næringslivet og frigi ressurser for saksbehandler. Når systemet er klar for å ta i mot søknader og kommunen har fått årets bevilgninger fra staten vil du kunne finne link til skjema her.

Har du en ide som du har behov for å søke midler til ta direkte kontakt med næringsutvikler.

Kontaktperson:

Beate Brostrøm, Næringsutvikler
Tlf: 77 77 07 65
E-post: beate.brostrom@nordreisa.kommune.no

Om Kommunalt utviklingsfond.
Målet med det kommunale utviklingsfondet med statlig påfyll er å styrke kommunens mulighet til lokalt næringsutviklingsarbeid med utgangspunkt i lokalmiljøenes forutsetninger og muligheter. Kommunenes medvirkning og aktive engasjement er en sentral forutsetning for utviklingen av næringslivet.
 
Søknader skal normalt inneholde regnskap, budsjett, aktuelle kostnadsoverslag, finansieringsplan, beskrivelse av forretningsideen, sysselsettingseffekt og markedsvurdering.
 
Fondet skal ikke støtte tiltak eller virksomheter som mottar en betydelig overføring over offentlige budsjett. Næringsfondet kan ikke brukes til gjeldssanering. Midler fra fondet skal ikke brukes til ordinær drift. Utviklingsfondet skal ikke finansiere ordinær offentlig virksomhet. Midler fra fondet skal ikke brukes til aksjetegning eller andeler i private bedrifter. Fondet skal ikke brukes til å gi garantier. Utviklingsfondet skal ikke brukes til allerede igangsatte prosjekter eller avslutta prosjekter.