Ordfører Øyvind Evanger overrakte i dag på kommunestyremøtet en krysstallvase fylt med blomster og med disse ord til John Karlsen:

"Det har i Nordreisa kommune vært en tradisjon å gi avtroppende ordfører en oppmerksomhet for dens arbeid.
Det ble gjort da jeg overtok som ordfører i fjor, men i den forbindelse ble det også brakt på det rene at dette ikke skjedde da John Karlsen gikk av som ordfører i 2011. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg synes derfor det er på sin plass og gjøre dette, selv om det nå er noen år siden.
 
John har hatt 2 perioder som ordfører i Nordreis kommune og bemerket seg som en godt synlig og svært engasjert ordfører. John har et stort hjert for Nordreisa og gjorde en god jobb med å fronte kommunen. Du har alltid snakka i klartekst, og det er derfor ikke vanskelig å skjønne hva du mener eller hva du ønsker. Det setter jeg pris på, og jeg mener det er en av dine store styrker.
 
John er fortsatt medlem i vårt kommunestyremøte, og gjør en god jobb for regionen som representant i fylkestinget. Du har et stort kontaktnett som vi som kommune ennå drar nytte av. Og som ordfører spør jeg deg ennå til råds om hvordan vi best kan ivareta våre interesser. Jeg er glad for at du deler denne kunnskapen, og for den støtten dette innebærer for kommunestyret vårt.
 
Det er som sagt 5 år siden du John gikk av som ordfører. Eg har gjennom sosiale medier registrert, noe som kanskje ikke alle vet, at du er svært flink med og liker å stelle med blomster. Jeg ønsker herved og overrekke en krystallvase fylt med blomster, og med ditt navn og perioden du var ordfører inngravert.
Gratulerer."