Om Gjenforeningen:

Alle er invitert ... nesten!
Under en gjenforening for ungdomsskolen reiser Anna seg og forteller om hvordan hun opplevde skoletiden. Historien om ni år med mobbing og utestenging vekker først sympati, men når Anna forsetter å konfrontere sine tidligere klassekamerater vokser irritasjonen. 

Regissør og kunstner Anna Odell ble ikke invitert da skoleklassen hennes skulle feire sitt 20 års-jubileum. I filmen GJENFORENINGEN prøver hun å forestille seg hva det var de tidligere medelevene fryktet ville skje om hun hadde kommet på festen.

Anna Odell (f. 1973) er en svensk kunstner. Hun er kjent for kunstprosjektet Okänd, kvinna 2009-349701 (2009), der hun spilte psykotisk og suicidal på en bro i Stockholm og ble lagt inn på psykiatrisk akuttmottak - for å belyse maktstrukturene i helsevesenet. GJENFORENINGEN er hennes debut som filmregissør.

Vi legger våre beste anbefalingen til denne Arthaus-filmen!

 

Om Maleficent:
Vi kjenner alle historien om Tornerose; en ond fe kaster en forbannelse som sier at Tornerose på sin 16 års fødselsdag skal stikke seg på en spinne tein og sove i 100 år. Den onde feen er Maleficent, men hvorfor er hun så ond?
Maleficent er historien om en av Disneys mest kjente karakterer fra klassikeren Tornerose, og hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. 

 

"Edge of Tomorrow" er storslått action og sci-fi med Tom Cruise, Emily Blunt og Bill Paxton av Jason Bourne-skaper Doug Liman.
Det stilles store forventninger til denne filmen!