Dette er en Fantastisk mulighet for Nordreisa. Vi har en invitasjon til lokale bedrifter å kunne ta del i miliardinvesteringene. Statkraft og Statnett har behov for gode lokale leverandører innen: - Bevertning og service: sove, spise, underholde, - Logistikk: buss, bil, taxi, scooter, - Entreprenør: bygg, anlegg, elektro, maskin - med mer.. Det har dessverre vært lav interesse blant Nord-Troms bedrifter, og LUEN, Leverandørutvikling til energisatsingen i Nord, har ikke hatt Nord-Troms bedrifter på sine kurs. Vi har nå en ny, siste mulighet: LUEN seminarene kommer til oss.

25. oktober kl 10-16.00 på Reisafjord Hotell.

Det arrangeres miniseminar i Nord-Troms som skal ta for seg de viktigste temaer i LUEN-prosjektet, som har vært på seminarene i Alta og Harstad. Dette seminaret gis til de Nord-Troms bedriftene som har intensjon om å delta på de to siste kursene som er i november og februar 2012.

Påmelding: http://www.arrangeit.no/paamelding.php?id=578  

Påmelding innen 20. oktober.

Kom å lær hvordan de ønsker å være i kontakt med næringslivet, en annerledes anbudssituasjon, kvalifisering etc som skal gi din bedrift del i festen!!!

Se mer: www.luen.no